Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Werken bij Tuytel?

Bij Tuytel werken we iedere dag aan uiteenlopende projecten in transport, bouw, recycling en infra. Met zijn allen dragen wij een steentje bij aan de meest uiteenlopende projecten.

Ben je benieuwd naar de openstaande vacatures? Neem hieronder een kijkje!

Bekijk de vacatures

Korte lijntjes

Korte lijntjes en persoonlijk contact zijn erg belangrijk binnen Tuytel. We willen graag dat iedereen zich goed op zijn gemak voelt, want we geloven dat je goed presteert als je goed in je vel zit. Daarom bieden we je het volgende: een veilige werkomgeving, opleidingsmogelijkheden en kansen jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als in je functie.

Werken aan Projecten

Het schoonmaken van de Maastunnel, het renoveren van de N3 en A15, of assisteren op een archeologisch project.

 

Bij Tuytel werk je regelmatig aan projecten die bijdragen aan een betere omgeving. Deze functies bevinden zich niet alleen in de techniek, maar je kan geregeld uitdagende functies vinden voor de inkoop, administratie, marketing en communicatie.


Ben je zzp'er? Ook dan ben je van harte welkom bij Tuytel!

Teambuilding

We vinden het belangrijk dat je binding hebt of krijgt met Tuytel. Of je nu op kantoor of buiten de deur werkt. Om deze reden organiseren we regelmatig teamuitjes, zodat je je collega's kunt zien en een leuke tijd met elkaar kunt hebben. 

BBL-opleiding

Volg je een BBL-opleiding en ben je op zoek naar een leerplek gericht op grondverzet? Bij Tuytel ben je aan het juiste adres! Tuytel is een door het SBB erkend leerbedrijf.

Begeleiding

Bij Tuytel kan je uitgaan van een goede begeleiding tijdens jouw BBL opleiding. Jouw leermeester zal je alle kneepjes van het vak leren! 

Een open sollicitatie versturen?