Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Inzet van veeg- en zuigwagens

Zoek je een veegwagen voor onderhoud en reiniging? Of een zuigwagen voor een specifieke klus? Je kunt deze bij ons huren. Ons materieel is degelijk, krachtig en wendbaar.

Bekijk ons verhuuraanbod

Een zuigwagen voor elke specialistische klus

In ons assortiment vind je een breed scala aan zuigwagens van merken als MAN en Longo Rhino. De relatief kleine zuigauto heeft een overdrukcabine en een groot filterpakket. De wagen is geschikt voor het wegzuigen van vervuilende materialen zoals asbest. Dankzij de 4x4-aandrijving is de wagen ook geschikt voor onverhard terrein.

Gaat het om grotere projecten? Kies dan voor een zuigauto met meerdere turbines. Die zorgen voor enorm veel zuigkracht voor het opzuigen van zwaardere materialen over lange lengtes. De bakinhoud varieert van 4 tot 12 kuub. De wagens hebben een zuigbereik tot 200 meter. De grotere zuigauto’s zijn inzetbaar bij onder meer: rioolproblemen, kelderbouw, proefsleuven maken, kruipruimtes schoonmaken, buizen en silo’s leegzuigen en betonmatten reinigen. Ook zijn de geschikt voor het vrijzuigen van daken, boomwortels, koppen van heipalen en trein- en tramrails.

Advies

We willen graag dat je het juiste materieel bij ons huurt. Bel dus gerust voor gratis advies: 0184 694 947

Neem contact op!

Veegwagens voor grondige reiniging

Heb je tijdelijk extra veegcapaciteit nodig, bijvoorbeeld vanwege een evenement? Wij verhuren krachtige veegwagens van het merk MAN. Onze veegwagens zijn heel wendbaar en dus goed inzetbaar op kleinere locaties. De drie borstels zorgen voor een grondige reiniging van alle hoeken en goten.

Ja, graag meer informatie

Service en onderhoud

Je kunt rekenen op onze uitstekende service. We leveren de veegwagen of zuigwagen volgetankt en schoon af. Een machine huren kan mét of zonder operator. Al onze operators zijn in het bezit van VCA. De onderhoudsdienst staat altijd klaar, als dat nodig is.

 • Periodiek onderhoud
 • VCA gecertificeerd
 • Europese A-merken
 • Het nieuwste materieel

Huur een veegwagen of zuigwagen bij Tuytel

Wil je betrouwbaar materieel, écht goed advies en uitstekende service en onderhoud? Huur de veeg- of zuigwagens van Tuytel. Ze zijn direct leverbaar, voor korte of langere periode.

Ja, graag meer informatie

Snel en eenvoudig
de juiste machines huren

 • Ruim 20 jaar productkennis

  Profiteer van onze kennis en ervaring in de verhuur van zwaar bouwmateriaal.

 • A-merk machines

  Vertrouw gerust op onze A-merk machines, die we in topconditie houden.

 • Service & ondersteuning

  Uitstekende service en ondersteuning, ook aan de operators.

 • No-nonsense

  We houden van open en eerlijke communicatie. En van snel schakelen.

Specialist in Grondzuigtechniek

Bij Tuytel beschikken we over verschillende zuigwagens met ervaren machinisten die zich dagelijks bezighouden met het zuigen en blazen van grond, zand, dakgrind en ander materiaal. Onze zuigwagens zijn voorzien van krachtige turbines die materiaal, zoals puin ook op grote hoogten met gemak kunnen opzuigen. Daarnaast beschikken we over zuigwagens die kunnen worden ingezet als veegauto, waarmee oppervlakten gereinigd kunnen worden. 


Onze zuigwagens worden regelmatig ingezet voor het uitvoeren van graafwerkzaamheden op civiele-, bouw-, industriële- en energieprojecten. 


Wil je meer weten over de mogelijkheden met onze zuigwagens? Neem gerust contact met ons op!

Huur een zuigwagen

Wij staan alle dagen voor je klaar

Bel gerust onze experts voor gratis advies: 0184 694 947