Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Filter

 • Zuigwagens
 • Rivard Zuigwagen Mercedes 8x4

  • Merk:
   Mercedes
  • Type:
   Rivard
  • Aantal turbines:
   3
 • Zuigwagen Volvo 8x2

  • Merk:
   Volvo 8x2
  • Type:
   Longo
  • Aantal turbines:
   2
 • Zuigmachine Zoab Cleaner Longo Rhino

  • Merk:
   Longo Rhino
  • Uitgerust met:
   Opslag voor 5800 liter water

Er zijn een groot aantal machines die je helpen met het wegzuigen van zand, grond en grind bij kabels, leidingen en boomwortels. Deze machines noem je grondwagens en zijn ideaal voor werkzaamheden in de stad of langs het spoor. Hier liggen veel leidingen en kabels verstopt die niet geraakt mogen worden. Doordat de grondsoort wordt opgezogen zal er niks beschadigd raken. Wij verhuren de beste zuigwagens voor jouw bouwprojecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende machines.

Soorten grondzuigers

Wij, bij Tuytel, verhuren verschillende grondzuigers voor jouw project! De grondzuigers hebben een bepaalde inhoud wat kan worden opgezogen. Het ligt maar net aan hoeveel je wilt opzuigen. De inhoud van de grondzuigers zorgen voor het verschil in prijs. Daarnaast verschillen onze grondzuigers in merk. Weet je niet precies welke grondzuiger geschikt is voor jouw project? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag uit de brand.

Toepassing zuigwagens

Zuigwagens kunnen voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Zo worden zuigwagens regelmatig ingezet ter vervanging van een graafmachine. Wanneer er gegraven moet worden in bodems met veel leidingen of kabels, is de inzet van een zuigwagen een veiligere optie. Door grond weg te zuigen in plaats van weg te graven, beperk je de kans op schade enorm.

Ook worden zuigwagens regelmatig ingezet voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken. Denk bijvoorbeeld aan het wegzuigen van grond bij het aanleggen van een nieuwe tunnel. De zuigmond van een zuigwagen is een stuk kleiner dan een graafmachine en kan hier dus goed voor gebruikt worden.

Andere moeilijk bereikbare plekken die geen probleem zijn voor een zuigwagens zijn de snijtafels in werkplaatsen. Onze zuigwagens maken deze tafels eenvoudig schoon. Ook worden onze zuigwagens regelmatig ingezet voor het verwijderen van dakgrind, doordat de slang van de zuigwagen verlengd kan worden, kan de zuigwagen eenvoudig vanaf de stoep het grind van daken zuigen.

Zuigwagen huren

Wil je een zuigwagen huren voor jouw project? Dan ben je bij Tuytel aan het juiste adres. Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een machine huren. Tuytel is een internationale verhuur- en handelsonderneming met een ruim assortiment in zwaar bouwmaterieel, waaronder zuigwagens. Je kunt rekenen op A-kwaliteit machines, deskundig advies en een uitstekende service & onderhoud. We helpen je graag met onze machines en geven jou advies om te zorgen dat je bouwproject zo soepel mogelijk verloopt.

.

Wij staan alle dagen voor je klaar

Bel gerust onze experts om gratis advies: 0184 694 947