Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Filter

 • Shredders
 • Shredder Eggersman Teuton Z60

  • Merk:
   Eggersman
  • Type:
   Teuton Z60
 • Shredder Tana Shark

  • Merk:
   Tana Shark
  • Type:
   Shark 440 DT

Een industriële shredder is een machine die gebruikt wordt om allerlei soorten materialen te verkleinen. We bieden verschillende soorten shredders aan in alle soorten en maten. Onze shredders bestaan voornamelijk uit de scherpe bladen die het afval versnipperen, een laadbak waar het afval in wordt gedumpt en het controlesysteem. Materiaal dat doorgaans wordt verkleind met onze shredders zijn banden, metalen, hout en diverse soorten plastic. Doordat de hardheid van de verschillende materialen verschillen, zijn de bladen van de shredders ook verschillend per machine. Bekijk dus goed welke soort shredder u nodig heeft om uw type materiaal te versnipperen.

De voordelen van de shredders

Onze shredders worden doorgaans gebruikt om materiaal te verwerken in verschillende groten zodat het gescheiden kan worden of om de kosten van recycling en transport te verlagen. Dankzij onze mobiele shredders kan u deze gemakkelijk op elke gewenste locatie neerzetten zodat u zo simpel mogelijk het afval kan verkleinen. Daarnaast zijn al onze shredders voorzien van de nieuwste technologieën en bieden wij de mogelijkheid aan om een professional de bediening van de shredder te laten uitvoeren.

Shredder huren

Wil je een shredder huren voor een bepaalde tijd? Dan ben je bij Tuytel aan het juiste adres. Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een shredder huren. Tuytel is een internationale verhuur- en handelsonderneming met een ruim assortiment in zware bouwmachines, waaronder deze shredders. Je kunt rekenen op A-kwaliteit machines, deskundig advies en een uitstekende service & onderhoud. Klik hieronder om snel een van onze shredders te huren voor jouw project.

Wij staan alle dagen voor je klaar

Bel gerust onze experts om gratis advies: 0184 694 947