Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Filter

 • Lasers
 • Horizontale laser

  • Bijzonderheden:
   Inclusief toebehoren.
 • Dubbele afschotlaser

  • Bijzonderheden:
   Inclusief toebehoren.

Ben je op zoek naar een laser om jouw bouwproject soepel te laten verlopen? Geen problee, bij Tuytel huur je gemakkelijk een horizontale of afschotlaser. Een voordeel van het huren van een laser is dat je het alleen maar hoeft te huren wanneer jij het nodig bent. Daarna lever je hem gewoon weer in en heb je er zelf geen omkijken meer naar. Een ander voordeel van het huren van een laser is dat je geen grote aanschaf hoeft te doen.

Soorten lasers

We verhuren twee soorten lasers bij Tuytel: afschotlasers en horizontale lasers. Wanneer je een groot bereik moet hebben bij grondwerk, is het huren van een afschotlaser zeer geschikt. De afschotlaser kan namelijk over grote afstanden bereiken, bijvoorbeeld bij het afwerken van een terrein of een sportveld. Voor algemene bouwtoepassingen en voor binnenshuis is het huren van een horizontale laser zeer geschikt. Het is een laser die veelzijdig is, en ook heel goed zichtbaar is. Voor zowel binnen- als buitenwerk is de horizontale laser een ideaal hulpmiddel.

Verhuur lasers

Wil je een laser huren voor een bepaalde tijd? Dan ben je bij Tuytel aan het juiste adres. Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een machine huren. Tuytel is een internationale verhuur- en handelsonderneming met een ruim assortiment in zwaar bouwmaterieel, waaronder lasers. Je kunt rekenen op A-kwaliteit machines, deskundig advies en een uitstekende service & onderhoud. We helpen je graag met onze lasers en geven jou advies om te zorgen dat je bouwproject zo soepel mogelijk verloopt.

Wij staan alle dagen voor je klaar

Bel gerust onze experts om gratis advies: 0184 694 947