Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Betrouwbare partner

Met meer dan 25 jaar ervaring in grondverzet, transport, recycling en zuigtechniek is Tuytel een betrouwbare partner voor het uitbesteden van uw projecten. Met ons vakbekwame personeel en onze moderne machines kunnen wij uw projecten van A tot Z verzorgen. 


Een goed begin is het halve werk, daarom vinden we het belangrijk om voorafgaand aan het project goed in kaart te brengen wat er allemaal moet gebeuren. Zo kan het werk geïnventariseerd worden en kan alles tot de puntjes met u afgestemd worden. 


Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hieronder meer of neem direct contact met ons op!

Contact

Werkgebieden

Grondverzet

Met meer dan 25 jaar ervaring in het grondverzet zijn wij in staat uw projecten in het grondverzet van A tot Z uit handen te nemen.

Denk bijvoorbeeld aan het bouwrijp maken van terreinen, het uitvoeren van baggerwerkzaamheden en het aanbrengen van dijkverstevingen.

Wegenbouw

Als aannemer zijn we regelmatig actief voor projecten in de openbare ruimte, publiek gebied en wegenbouw.

Van het aanleggen van fiets en wandelpaden, het aanleggen van parkeerplaatsen tot het asfalteren van wegen.

Water

Ook op, in en rondom het water is Tuytel actief. Met ons uitgebreide assortiment machines en personeel met ervaring, kunnen wij u ontzorgen bij het plaatsen van damwanden en beschoeiing of kunnen wij het slootonderhoud uit handen nemen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Projectoverzicht

Bekijk hier een greep uit onze aangenomen projecten. Van het aanleggen van grote hoeveelheden tijdelijke rijbanen en bouwterreinen tot het aanleggen van fietspaden en paddocks.

Aanleg tijdelijke rijbanen

Als onderaannemer voor de BAM heeft Tuytel verschillende tijdelijke rijbanen aangelegd voor de elektriciteitsmasten tussen Geertruidenberg Krimpen en Krimpen a/d IJssel. Na afloop zijn alle banen en terreinen weer opgeruimd.

Meer lezen over dit project? Klik op de knop hieronder.

Meer over dit project

Beschoeiing nieuwbouw

Tijdens de bouw van een nieuw winkelpand, was Tuytel verantwoordelijk voor het slopen van het bestaande pand, het bouwrijp maken van het terrein en het plaatsen van de beschoeiing.

Bemonstering sediment

Om de bodemkwaliteit te onderzoeken, zijn verschillende monsters nodig van het zomer- en winterbed van de rivierbodem van Rijntakken en de Maas.

Voor het nemen van de monsters, is Tuytel door DK Ingenieurs aangesteld als onderaannemer.

Sloop boerderij

Ten behoeve van een nieuwbouwproject in Ottoland, was Tuytel aangesteld als onderaannemer voor het slopen van de voormalige boerderij en het bouwrijp maken van het stuk grond.

Meer lezen over dit project? Klik op de knop hieronder.

Meer over dit project

Aanleg paddock

Voor RV Beyaert in Alblasserdam heeft Tuytel een nieuw paddock voor de paarden aangelegd.

Tuytel heeft de aanleg hiervan volledig verzorgd: Van het afgraven van de locatie tot het aanleggen van de drainage en het opvullen met zand tot het plaatsen van de omheining.

Asfalteren Ottoland

In een nieuwbouwwijk mocht Tuytel de voorbereiding en asfaltering van de toegangsweg verzorgen.

Meer projecten bekijken?

Bekijk onze projecten pagina voor een overzicht van alle recent door ons uitgevoerde projecten als (onder)aannemer of als verhuurder.

Druk op de knop hieronder om direct naar de pagina te gaan!

Projecten