Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Filter

 • Stoneslingers
 • Stonespreader

  • Merk:
   Bay-Lynx
  • Laadvermogen:
   10,7m³
  • Reikwijdte:
   Tot 30 meter
 • Stoneslinger

  • Merk:
   Stoneslinger

Verhuur stoneslingers

De stoneslingers zijn de ideale grondverzetmachines voor de precisieverplaatsing van grond en losgestorte materialen. Denk hierbij aan zand, grond, compost, houtsnippers of andere bouwmaterialen. De stoneslingers werpen het materiaal of grondsoort tot 30 meter vanaf de truck, precies op de plek waar je het nodig hebt. Door de grote afstand die overbrugd kan worden, kan een stoneslinger eenvoudig geplaatst worden op bouwplaatsen en werkterreinen. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen is het geen probleem om de stoneslinger te gebruiken.

De voordelen van de stoneslinger

De stoneslinger voorkomt handwerk, zoals de inzet van een laadschop of graafmachine met bijbehorende vrachtauto om te laden en te lossen. Het zorgt ervoor dat je niet nogmaals materiaal moet verplaatsen, maar het meteen op de juiste plek ligt. Dit vermindert bovendien de bouwtijd van een object/project. Daarnaast kan je met dit soort grondverzetmachines eenvoudig obstakels vermijden, bijvoorbeeld bruggen, sloten of andere bouwconstructies die in de weg staan.

Stoneslinger huren

Wil je een stoneslinger huren voor een bepaalde tijd? Dan ben je bij Tuytel aan het juiste adres. Via ons aanvraagformulier kan je eenvoudig een machine huren. Tuytel is een internationale verhuur- en handelsonderneming met een ruim assortiment in zwaar bouwmaterieel, waaronder de stoneslingers. Je kunt rekenen op A-kwaliteit machines, deskundig advies en een uitstekende service & onderhoud. We helpen je graag met onze stoneslingers en geven jou advies om te zorgen dat je bouwproject zo soepel mogelijk verloopt.

Wij staan alle dagen voor je klaar

Bel gerust onze experts om gratis advies: 0184 694 947