Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Huur je materieel

Bel: 0184 694 947

Filter

 • Knijperauto's
 • Volvo 8x4 Haakarm knijperauto

  • Merk:
   Volvo 8x4
  • Laadvermogen:
   37 ton
 • Knijperwagen Man 8x4 TGS

  • Merk:
   Man 8x4
  • Type:
   TGS
  • Laadvermogen:
   18,0 ton

Ben je op zoek naar een knijperauto voor jouw klus? In ons wagenpark bieden wij een moderne knijperauto aan. Deze knijperauto leent zich perfect voor het laden en lossen van groenafval, steenpuin, rijplaten en nog veel meer materialen! Neem gerust contact met ons op over de knijperauto. Wij geven jou graag advies en helpen je verder.

Waarom een knijperauto

Onze knijperauto heeft een autolaadkraan en een ingebouwd weegsysteem. Dankzij deze autolaadkraan kan de vrachtwagens zichzelf laden en lossen. Hierdoor heb je geen hulp meer nodig van kranen of shovels, ideaal. De knijperauto heeft een laadvermogen van 18 ton, hiermee kan je zonder problemen zeer grote hoeveelheden materiaal vervoeren. Daarnaast beschikt de kraanwagen over een stenenklem, afdichtkleppen en een overdrukcabine. Onze wagen is dus uitgerust met de nieuwste technologie die je nodig hebt.

Onze knijperauto wordt vaak ingezet door aannemers in de wegenbouw en in de stad. Hier zijn de ruimtes beperkt. Hierom voldoet onze knijperauto aan hogere veiligheidseisen dan die wettelijk zijn opgelegd. Als Tuytel garanderen we veiligheid van onze machines en chauffeur.

Knijperauto huren

Tuytel is een internationale verhuur- en handelsonderneming met een ruim assortiment in zwaar bouwmaterieel, waaronder deze knijperauto. Je kunt rekenen op A-kwaliteit machines, deskundig advies en een uitstekende service & onderhoud. We helpen je graag met onze knijperauto en geven jou advies om te zorgen dat je bouwproject zo soepel mogelijk verloopt.

Tuytel is gebaseerd in Oud-Alblas, wat het een ideale locatie maakt voor het huren van knijperauto's in Zuid-Holland en omstreken. Wij verzorgen regelmatig transporten voor onze klanten. Of dit nu naar Groningen, Limburg of lokaal is, wij kunnen het voor u verzorgen!.

Wij staan alle dagen voor je klaar

Bel gerust onze experts om gratis advies: 0184 694 947